utorak, 5. listopada 2010.

Naš 1. rođendan ...












Kao da je bilo jučer kada smo uz šarana u rašljama u Lonjskom polju postavili temelje za stvaranje našeg biciklističkog kluba. Zamišljen kao mjesto okupljanja i druženja svih ljudi koji vole kotač i prirodu, Biciklistički klub SUTLA je danas 06.10.2010. napunio prvu godinu svog postojanja. Trenutno brojimo 10 punopravnih članova i 20-ak članova koji nam se često pridružuju u vožnjama biciklom te sudjeluju u klupskim aktivnostima na sebi svojstven način. U početku smo oformili blog stranicu kluba gdje smo širu javnost upoznavali sa našim vožnjama, planovima i izletima. Sada, 12 mjeseci kasnije, imate priliku pratiti nas na našoj službenoj web stranici www.bksutla.com
U ovih 12 mjeseci biciklirali smo po: Medvednici, Žumberku, Gackoj dolini, Brdovečkom kraju, Moslavačkoj gori, Zelinskom kraju, otišli smo na nekoliko biciklijada kao i Biciklom po Pivu.
Foto i video dokumentacija sa svih izleta može se pogledati u rubrici Photo&Video Galerija.
Bicikli se nisu štedjeli te smo imali podosta nezgoda koje su na sreću bile bez većih ozljeda po nas. Bilo je tu kiše, snijega, blata, smijeha i jauka ali takav je kruh biciklistički.
Klub se afirmirao i u kontaktima i suradnji sa pojedinim općinama i turističkim zajednicama oko izgradnje i trasiranja biciklističkih staza. U pripremi je i jedan veći projekt ali o njemu ćemo kada za to dođe vrijeme (da se ne ureknemo:)).
Planovi za slijedeću godinu su veliki i ovisiti će o mogućnostima i dobroj volji svih uključenih u projekte.
Drago nam je da nas je svakim danom sve više i ovim putem želimo zahvaliti i pozdraviti sve one koji nas prate putem web-a kao i one koji nam se pridružuju u našim avanturama.

P.S. Ne znaš kuda sa sobom?! Klikni na www.bksutla.com

Od sada nas pratite na www.bksutla.com

Nema komentara:

Objavi komentar