utorak, 27. travnja 2010.

Vikend kakav bi trebao biti ...

Došla je nedjelja i dogovor za bicikliranje se morao odraditi. Uz male izmjene rute krenuli smo ujutro iz Kustošije. Ovaj puta nam se pridružio novi član - Krešo
Sada ih imamo 2 i jedino što mogu reći je da oba imaju TDI motore u nogama. Klasični uspon do Risnjaka (ja umirem i guram bicikl), kratki odmor i dalje uspon do biciklističke staze br. 1 kojom smo išli gore sve dok nismo došli do ceste.
Civilizacijske tekovine nisu se učinile previše interesantne, te smo skrenuli na planinarsku stazu koje je izgledala skroz OK.
I tu je krenulo. Spust po lijepo utabanoj stazi bi bio vrlo brz da nema planinara prema kojima smo bilo više nego obzirni. U jednom trenutku smo se odvojili na nekakav mali neugledni puteljak koji se pokazao fenomenalnim i vrlo brzim. Snimke koje smo radili sa dvije kamere mogu djelomično dočarati ljepotu prirode u proljeće, nas trojicu na ludoj stazi i spust koji traži da se dođe još koji puta. Vremena za slikanje i nije baš bilo jer je vožnja ipak bila na prvom mjestu. Novi član kluba je definitivno zaslužio članstvo u klubu i veselimo se ponovnom zajedničkom spustu negdje ... niz brijeg .... kroz šumu ... preko potočića ... nije važno, samo da jurimo prema dolje.

http://www.youtube.com/watch?v=34fM5pHKYy8    -    VIDEO