srijeda, 21. listopada 2009.

Rođenje BK SUTLA

Prema rješenju Ureda državne uprave R. Hrvatske, dana 06.10.2009. Hrvatska je postala bogatija za još jedan biciklistički kub - BK SUTLA

Bravo MI !!!!

Klub je osnovan na području grada Zaprešića, preciznije u Ključu Brdovečkom te će svoje aktivnosti bazirati na promicanju biciklističkog sporta u rekreativnim i amaterskim okvirima. Tko zna, možda se pojedinci (nakon nabijanja kondicije) požele usporediti sa drugim XC i Downhill vozačima u prvenstvu i kupu R. Hrvatske. U tom trenutku postajemo i profesionalni biciklistički klub.

Svi koji su zainteresirani za članstvo u klubu mogu poslati svoj zahtjev za upisninom na mail bksutla@gmail.com Povratno će te dobiti sve potrebne informacije za registraciju članstva u klubu.

Naravno, pošto sigurno pratite postove na ovom blogu, upoznati se sa načinom naše zabave koja prvenstveno mora biti zabava a tek onda sve ostalo.

Klub ima određene i konkretne planove za slijedeću godinu, postoji mogućnost odlaska na pojedina natjecanja u RH, trasiranje i kartiranje novih biciklističkih staza u okolici Zaprešića, Tuhelja itd., sudjelovanje u biciklijadama, biciklistički vikend izleti po najljepšim dijelovima naše domovine te ostale aktivnosti koje nam još padnu na pamet.
A imamo i službeni logo ...